Κοινοποιήσεις κι αναρτήσεις:

Επιτρέπονται οι κοινοποιήσεις των άρθρων μας  μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της σελίδας μας. Επιθυμητή είναι η αναφορά του τίτλου του  website μας (με υπερσύνδεσμο ) www.aisthisis.gr, και του εκάστοτε αρθρογράφου στα social media. Συνίσταται η προσωπική χρήση των επισκεπτών.

Χωρίς οικονομική εκμετάλλευση τρίτων, οι επαναναρτήσεις άρθρων (κοινοποιήσεις/αντιγραφές) μας σε άλλους ιστοτόπους (websites) επιτρέπονται εφόσον αναφέρεται το website μας, www.aisthisis.gr, ο δημιουργός του άρθρου κι τα μέρη που το συνθέτουν δεν πρέπει να υφίστανται καμία αλλαγή. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάποια πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Απαγορεύεται ρητώς η αντιγραφή των κειμένων της «Συγγραφικής Γωνιάς», όπου τα κείμενα είναι δημιουργήματα συγγραφέων και αναγνωστών. Και υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα κείμενα στη «Συγγραφική Γωνιά» εκφράζουν προσωπικές ιδέες και απόψεις, αλλά δεν θα πρέπει να προσβάλλουν και να προκαλούν.

Η δημοσίευση των κειμένων στη «Συγγραφική Γωνιά» αποφασίζεται από τους δημιουργούς /διαχειριστές του www.aisthisis.gr, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι  η διαχείριση ενστερνίζεται απολύτως τις ιδέες και τις σκέψεις που αυτά εκφράζουν. Παρακαλούμε να είναι πρωτότυπα. Αν εντοπίσετε κάτι, μην διστάσετε να μας στείλε τε μήνυμα. Επίσης αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με κάποιον συγγραφέα ή αρθρογράφο.

Η κατάσταση της δημοσίευσης των παραπάνω άρθρων, μπορεί να τροποποιηθεί με ενημέρωση της επιθυμίας του πρωτότυπου δημιουργού συγγραφέα/αναγνώστη τους στους διαχειριστές/δημιουργούς του www.aisthisis.gr. Μέτα από συνεννόηση με τους δημιουργούς αν επικολληθεί σε κάποιο άλλο website παρακαλείται να σημειωθεί : πρώτη δημοσίευση στο www.aisthisis.gr

Συγγραφή Άρθρων ποικίλης ύλης:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στο www.aisthisis.gr, προέρχονται τόσο από τους δημιουργούς του όσο και από τους χρήστες, θα πρέπει το περιεχόμενό τους

α)Να μην είναι παράνομο, προσβλητικό, υβριστικό, πορνογραφικό δυσφημιστικό, ρατσιστικό. Σε περίπτωση δημιουργικής γραφής ωφέλιμο να σημειώνεται στην αρχή ή το τέλος του κειμένου ότι περιέχονται ερωτικές ή βίαιες σκηνές μιας κι τα κείμενα αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας. Δεν παροτρύνουν τους αναγνώστες αλλά καυτηριάζουν κοινωνικά θέματα παρουσιάζοντας τις πτυχές της ανθρώπινης φύσης στην δημιουργία πλοκής .  Καθώς η έκφραση του γραπτού λόγου χωρίζεται σε διάφορα λογοτεχνικά είδη πχ. Φαντασία, αστυνομικό, αισθηματικό, ιστορικό κλπ

β) Να μη στοχεύει να διαβάλλει ή να συκοφαντήσει πρόσωπα, εταιρείες ή οργανισμούς.

γ)Να μην παρεμποδίζει τη σωστή λειτουργία του δικτυακού τόπου.

δ)Να μην παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων.

ε)Να μην παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα.

στ)Να μην συνιστά ποινικό αδίκημα με οποιοδήποτε τρόπο.

ζ)Να είναι σύμφωνο με την υπάρχουσα εθνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία.

η)Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, εικόνων, βίντεο κλπ (τρίτων ή δικά μας) χωρίς να αναφέρεται η πηγή τους.

Αποστολή υλικού κι συλλογή πληροφοριών:

Με την αποστολή υλικού στο website (πάντα με συνεννόηση ή χωρίς, στους δημιουργούς του και στους εκπροσώπους του) παραχωρούνται πλήρη δικαιώματα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, μετάφρασης, δημιουργίας παραγώγων εργασιών, διανομής, αντιγραφής και έκθεσης του υλικού αυτού προς το κοινό σε οποιαδήποτε μορφή, μέσο, ή υφιστάμενη τεχνολογία ή τεχνολογία που θα αναπτυχθεί στο μέλλον. Τα στοιχειά αυτά κι τα τμήματα που αποτελούν ένα άρθρο θα αξιοποιηθούν καταλλήλως σε κλίμα συνεργασίας για προβολή χωρίς να προσβάλουν το εκάστοτε αναφερόμενο πρόσωπο, ακόμη κι ως προσφώνηση ή παράθεση στο όνομα του. Μιας κι δεν επιθυμούμε να προσβάλουμε ή να θίξουμε κανέναν. Στείλτε μας υλικό για προώθηση της δουλειάς σας.

 

Σχόλιασμος άρθρων:

Οι επισκέπτες του www.aisthisis.gr μπορούν να στείλουν τα σχόλια τους και να κάνουν, αν επιθυμούν, διάλογο με τους υπόλοιπους επισκέπτες του website μας, αρκεί να μην περιέχουν τα σχόλιά τους υβριστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ή να προάγουν τη βία.

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Ωστόσο, οι δημιουργοί/διαχειριστές του www.aisthisis.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά, υβριστικά και προσβλητικά σχόλια. Μιας κι όπως προαναφέραμε δεν επιθυμούμε να προσβάλουμε κανέναν. 

Πνευματικά Δικαιώματα:

To www.aisthisis.gr προστατεύεται ως συλλογική εργασία από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και από άλλους νόμους και συμβάσεις.

Το σύνολο του παραγόμενου περιεχομένου του www.aisthisis.gr, συμπεριλαμβανόμενων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, φωτογραφιών, video, ήχων και γραφικών, και αγαθών μαζί με εμπορικά σήματα, διεθνείς συμβάσεις, και / ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους. Απαγορεύονται οι υποκλοπές κι η επεξεργασία πληροφοριών,έργου κι δεδομένων που παράγει το www.aisthisis.gr από τρίτους. Το ίδιο κι η κακόβουλες δόλιες ενέργειες με σκοπό την  συκοφαντική δυσφήμηση του.

Μέσα στα σχέδια ανάπτυξης, εξέλιξης και στρατηγικού σχεδιασμού. Οι τρεις δημιουργοί του www.aisthisis.gr μπορούν να χρησιμοποιούσουν τα δικά τους άρθρα σε οποιαδήποτε επιθυμητή μορφή (κείμενο, εικόνα, ήχος, βίντεο κλπ), τεχνολογία κι πλατφόρμα, συλλογικά ή μη, προς όφελος τους

Cookies , Υπερσυνδέσεις, Pop Up λογισμικά:

Με την περιήγησή σας στο website www.aisthisis.gr αποδέχεστε και την χρήση των Cookies σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το www.aisthisis.gr παρέχει πρόσβαση και σε άλλα websites, ωστόσο οι δημιουργοί του δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη ούτε να παρέχουν εγγυήσεις για το περιεχόμενό των υπερσυνδέσεων ή κακόβουλου λογισμικού που θα μπορούσε να έχει προσκολληθεί πάνω τους.

Οι δημιουργοί του website www.aisthisis.gr  δεν φέρουν ευθύνη εάν κάποιος χρήστης πατήσει πάνω σε ένα  «διαφημιστικό» γραφικό πχ. κουμπί/ εικόνα, pop up κλπ, (hyperlink) και τον οδηγήσει σε κακόβουλα websites ή τον μολύνει κάποιος ιός. Μιας κι δεν δύναται να παρέμβει  στην εγγύηση  του  περιεχομένου τους.

Διαφημίσεις κι Λειτουργία:

Το website περιέχει διαφημίσεις και υλικό με διαφημιστικό περιεχόμενο για την τεχνική διασφάλιση και συντήρηση του. Σε περίπτωση μη επιθυμίας προβολής των διαφημίσεων πραγματοποιείται χρήση του προγράμματος απόκρυψης διαφημίσεων.

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για συνεχή λειτουργία του website μας. Ωστόσο, η αδιάλειπτη λειτουργία του δεν μπορεί να εγγυηθεί, για αυτό και δεν γίνονται αποδεκτές ευθύνες για οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Σε συνδυασμό με την πολιτική απορρήτου, οι παραπάνω όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν στο μέλλον χωρίς ειδοποίηση. Το παρών website πάντα θα αναφέρει τους τρέχοντες όρους και τις τρέχουσες προϋποθέσεις για τη χρήση του.

Όποιος επισκέπτης δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και τους όρους χρήσης του www.aisthisis.gr προσβάλλοντας ή υποκλέπτοντας υλικό, χωρίς την αναφορά του δημιουργού, θα διώκεται ποινικά. Επιφυλασσόμαστε πάντως δικαιώματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες.