Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι πίσω από το Aisthisis.gr

Η αδάμαστη αγάπη για τα βιβλία κι τις τέχνες, τα συνεχή γεγονότα της καθημερινότητας και τα ποικίλα κοινωνικά θέματα που βυθίζουν σε σκέψεις την κοινωνία, μας οδήγησαν στην ιδέα και την δημιουργία του Aisthisis.gr, η οποία υλοποιήθηκε από τις :

Χρυσή Αγγελίδου, Βασιλική Μπούζα, Χριστίνα Μιχελάκη.

Σκοπός του ισοτόπου μας είναι  οι αγαπητοί αναγνώστες να διεγείρουν τις πέντε αισθήσεις τους στα ερεθίσματα της καθημερινότητας κι να εξερευνήσουν τον κόσμο μέσα από την θεματολογία των άρθρων μας με αρωγούς την Όραση, την Ακοή, την  Όσφρηση, την Γεύση, την Αφή.  

Αγκαλιά με ένα βιβλίο και η καρδιά περιπλανιέται σε μέρη μαγικά.
Αγκαλιά με ένα ποτήρι κρασί, με ένα ωραίο γεύμα και η καρδιά ταξιδεύει σε αρώματα ειδυλλιακά.
Αγκαλιά με το mp3 και το μυαλό ταξιδεύει σε μελωδίες αρμονικές.

Συντροφιά με ό,τι ξεσηκώνει απελευθερώνει τις αισθήσεις μας και μας ταξιδεύει στον ιδεατό κόσμο των ονείρων.

Με αρωγό  την Ακοή ακολουθήστε τις νότες της αρμονίας ως δίοδο της πραγματικότητας. Θα ανατρέξουμε σε αγαπημένους καλλιτέχνες κι μελωδίες. Με σύμμαχο την Γεύση, χαθείτε σε ένα γαστρονομικό ντελίριο. Συναισθήματα κι νοσταλγικές μνήμες, σε συνδυασμό με την μαγεία της Αφής και της Όσφρησης, ανακαλύψτε μυστικά ομορφιάς, αρώματα, χρώματα, μεταξένιες υφές κι χειροποίητα μυστικά ελιξίρια. Με την Όραση ως καθοδηγητή περιπλανηθείτε στον δαιδαλώδη λαβύρινθο των τεχνών, προκαλώντας έξαψη και κριτική σκέψη. Χαθείτε στα μονοπάτια της λογοτεχνίας ανακαλύπτοντας νέα συγγραφικά ευρήματα και τάσεις. Απελευθερώστε όλες τις αισθήσεις σας, απαντήστε σε ερωτήματα της καθημερινότητας και αξιολογείστε θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Ανακαλύψτε ραδιουργίες, σκανδαλιές και μικρά θαύματα, ταξίδια κι προορισμούς. Γνωρίστε   τεχνολογικά επιτεύγματα κι αφυπνίστε την έκτη αίσθηση σας, ανακαλώντας θρύλους, μύθους κι συνομωσίες.

Σας προσκαλούμε να γίνετε συνταξιδιώτες  σε ένα απαράμιλλο ταξίδι αισθήσεων συντρόφια με την συντονιστική ομάδα του Αisthisis.gr.

Σας ευχαριστούμε