Πριν 25 χρόνια εμφανίστηκε ο Μάντης..

Η  βάναυση τιμωρός, η Νέμεσις των αντρών.

Oι φρικαλέες λεπτομέρειες των  κατασυρoήν δολοφονιών συντάραξαν την Γαλλία. Ο φόβος και ο τρόμος πίσω από την αδίστακτη δολοφόνο κρύβουν  την ταυτότητα της Jeanne Deber (Carole Bouquet) η οποία  συλλαμβάνεται κι καταδικάζεται ισοβίως.

Όμως ο Μάντης επιστρέφει…

Μια νέα σειρά δολοφονιών ακολουθεί τα βήματα κι τις τεχνικές του Μάντη.

Η κοινωνία ταράζεται για ακόμη μια φορά.

Ψάχνουν να βρουν  κίνητρα. Αναζητούν τον μιμητή;

Ο επιθεωρητής Dominique Ferracci (Pascal Demolon)   τραβά  την Jeanne από την απομόνωση με σκοπό να βοηθήσει στην έρευνα.  Μοναδικός κανόνας της, να συνεργαστεί με τον γιο της, Damien Carrot ο οποίος είναι αστυνομικός.

Οι καταστάσεις κι τα γεγονότα μπερδεύονται. Οι εξελίξεις τρέχουν. Οι άθραυστες κοινωνικές σχέσεις κλονίζονται.

Ο κίνδυνος πλησιάζει!

 

la mante3
Σκηνές από την τηλεοπτική σειρά "ο Μάντης".
la mante2

la mante1  Στοιχεία ταινίας:

 Το «The Mantis» είναι γαλλική αστυνομική τηλεοπτική σειρά των στούντιο Septembre Productions .  Προβλήθηκε από το κανάλι TF1 το Σεπτέμβριο του 2017,  και διαδόθηκε παγκοσμίως μέσω του  Netflix στις 30 Δεκεμβρίου.

 Δημιουργοί της σειράς:  Alice Chegaray-Breugnot, Nicolas Jean ,Grégoire Demaison, Laurent Vivier

 Σκηνοθεσία: ο Alexandre Laurent.

 Μουσική: François Lietout

 Παραγωγή: Anthony Lancret et Pierre Laugier

 Πρωταγωνιστούν: Carole Bouquet, Jaques Weber, Julien Tortora. Pascal Demolon, Yannick Samot Fredérique Bel Elodie Navarre, Fred Testot,Serge Riaboukine, Robinson Stevenin,  Manon Azem, Adama Niane,Steve Tran, Julien Tortora.

 

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα

{YouTube}bYU7jp27L14{/YouTube}