Λατρεύω τα Asian Drama. Πριν χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να αναζητά δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές σε ιντερνετικές πλατφόρμες του παγκόσμιου ιστού. Με την πάροδο των χρόνων και την τεχνολογική ανάπτυξη έχουμε Ελληνικούς υπότιτλους και προσπάθειες ανάδειξης τόσο του ασιατικού κινηματογράφου αλλά και κουλτούρας. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά για το έργο σας.

  Το Netflix σε συνεργασία με διάφορες χώρες δημιουργεί εξαιρετικές παραγωγές, Οπότε για να μην περιαυτολογώ ενθουσιάστηκα όταν αντίκρισα  την  Ιαπωνική και Κορεατική αγορά να πολλαπλασιάζει  θεαματικά τα έργα της. Είμαι σίγουροι πως όλοι οι φανς θα το λατρέψουν κι θα διευρύνουν τους πολιτιστικούς ορίζοντες.

  Το “Switched” είναι Ιαπωνική σειρά σκηνοθεσίας του Hiroaki Matsuyama, η οποία βασίζεται στο  shojo manga “Sora wo Kakeru Yodaka" της Shiki Kawabata (περιοδικό Bessatsu Margaret,2014 - 2015).


switched netflix
  Οι Shunpei Kaga (Daiki Shigeoka), ο Koshiro Mizumoto (Tomohiro Kamiyama) και ο Ayumi Kohinata (Kaya Kiyohara) διατηρούν στενή φιλία από την παιδική ηλικία.

  Ο Koshiro ομολογεί τα συναισθήματά του  στη δημοφιλή συμμαθήτρια του, Ayumi και η σχέση τους αναπτύσσεται ρομαντικά. Την ημέρα του πρώτου ραντεβού τους, η παράξενη “προβληματική” συμμαθήτρια τους, Zenko Umine (Miu Tomita) τηλεφωνεί στην Ayumi  καθώς  ακολουθεί τα βήματα μίας λειτουργικής διαδικασίας με σκοπό την ανταλλαγή σωμάτων.

  Η πραγματικότητα της Ayumι τάδε αλλάζει καθώς κανείς δεν πιστεύει πως έχει εγκλωβιστεί στο σώμα της Zenko, εκτός από τον Shunpei Kaga.  Nιώθει την απόρριψη, τον εκφοβισμό, τον χλευασμό  των συμμαθητών της αλλά και των οικείων της. Η πραγματική Zenko αρνείται να δώσει το σώμα της μιας έχει όλα αυτά που ποθεί ενώ παράλληλα προσπαθεί να κόψει οποιαδήποτε θύμηση με το παρελθόν απολαμβάνοντας τις ανέσεις και την αγάπη του περίγυρου.

switched netflix4  Η πλέον “υπέρβαρη” και “άσχημη” Ayumi αναζητά έναν τρόπο να πάρει το σώμα της πίσω. Προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος με σκοπό την επίλυση κατάστασης. Στο ταξίδι της συναντά ιδιόμορφους χαρακτήρες. Επίσης μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις η φιλία των τριών παιδιών δοκιμάζεται. Ερωτικές συγκρούσεις, απροκάλυπτο χιούμορ και ηθικά διλήμματα ανασύρονται στο προσκήνιο.

  Όσο κι αν αλλάξει η μορφή μας, η ψυχή παραμένει η ίδια. Ακολουθούν ανατροπές καθώς τα γεγονότα εναλλάσσονται και σαν χείμαρρος κατακλίζουν τους τηλεθεατές. Σημειώνεται εκστατική αποκορύφωση η  ολοκλήρωση της σειράς των έξι επεισοδίων και κάθαρση στο ψυχολογικό εγκλωβισμό της Ζenko επαναφέροντας την ισορροπία. Κατάλληλο για όλους τους λάτρεις των φανταστικών θρίλερ.

switched netflix3Πρωταγωνιστούν:

Daiki Shigeoka - Shunpei Kaga

Tomohiro Kamiyama - Koshiro Mizumoto

Kaya Kiyohara - Ayumi Kohinata

Miu Tomita - Zenko Umine

Αριθμός επισοδείων :6

Πλατφόρμα :Νetflix

Ημερομηνία: 1/8/2018

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα