Τα Αστέρια του Πεπρωμένου - Χριστίνα Μιχελάκη

Γράφτηκε από την

ta asteria tou pepromenou xristina mixelaki   Ένα παραμυθένιο βιβλίο τύπου "slice of life" με ρομαντικούς υποτόνους σε ένα καλοσχεδιασμένο μαγικό υπόβαθρο , το οποίο κρύβει αινιγματικά μυστικά. Αν σας αρέσουν οι ιστορίες τύπου μαγική "φιλενάδα/ Sorcerer ", δεν έχετε παρά να το ξεφυλλίσετε και με την πάροδο της ανάγνωσης σίγουρα θα το αγαπήσετε και θα ρουφήξετε το περιεχόμενο στις 517 σελίδες. Σ' αυτό θα βοηθήσουν κι οι ανατροπές, μιας κι πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω. Η συγγραφέας έχει συνδυάσει τόσα στοιχεία, πράγμα ωφέλιμο κι αξιόλογο δεδομένου ότι ήταν η πρώτη της δημιουργική συγγραφική περιπέτεια. Αληθοφανείς διάλογοι, ζωηρές περιγραφές, αφήγηση με ροή, τμήματα μιας πετυχημένης ιστορίας, τα οποία η συγγραφέας έχει βελτιώσει και εξέλιξη την υφή της πένας της. 

   Με ταξιδεύει! Μου δίνει πνοή, ώστε να χαθώ για λίγο από αυτόν τον κόσμο κι να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Να συρθώ στα βήματα των τριών πρωταγωνιστριών του¨: Λόρα, Κοίν, Ναταλία. Κάθε μια μια μοναδική προσωπικότητα Να αντιμετωπίσω τις προσωπικές αλλαγές των ζωών τους και τις αντιδράσεις τους στα ερεθίσματα της καθημερινότητας Μυριάδες συναισθήματα σαν χείμαρρος με κατακλύζουν.
Μακάρι να είχαμε τέτοια βιβλία όταν βρισκόμουν στην εφηβεία μου, μιας που όχι μόνο η ανάγνωση αποτελεί μέσο διαφυγής από την στυγνή πραγματικότητα άλλα απευθύνεται στις διακυμάνσεις των ανθρώπινων σχέσεων.

   Τα συναισθήματα που φουντώνουν την σπίθα της ύπαρξης. Υπερφυσικές δυνάμεις κυριεύουν το κορμί κατά το ταξίδι της αναζήτησης του βαθύτερου εαυτού και ολοκλήρωσης καθώς ο αναγνώστης καλείται να βρει την άκρη του νήματος στο κουβάρι των ανατριχιαστικών γρίφων που τυλίγεται γύρω από το Κόμετφιλντς.

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα