Ο χορός του καλοκαιριού Ed Vebell

Στην αγκαλιά της θάλασσας, κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού, o χρόνος σταματά και η ευτυχία μας γίνεται αιώνια. Οι κύματα χορεύουν και λικνίζουν τις ψυχές μας, καθώς αναπνέουμε τον αέρα αλμυρό και δροσερό.

Τα πόδια μας βυθίζονται στην απαλή άμμο, και οι αναμνήσεις γεμίζουν την καρδιά μας με χαρά. Η λάμψη του ηλίου αγκαλιάζει το δέρμα μας,  η θάλασσα γίνεται ένας καθρέφτης των ονείρων μας.

Στο καλοκαίρι, η ζωή αποκτάει νέα χρώματα και αρώματα, η φύση ανθίζει και η γη γίνεται ζωντανή. Ανακαλύπτουμε τη χαρά σε κάθε ηλιοβασίλεμα και ανατολή, και η ευωδιά των λουλουδιών γεμίζει τον αέρα γλυκά.

Στα χέρια μας κρατάμε τα όνειρα και τις ελπίδες,  αντικρίζουμε τον κόσμο με παιδικό μάτι. Το καλοκαίρι μας δίνει τη δύναμη να ονειρευόμαστε, και να επιστρέφουμε πάντα στην αγκαλιά της θάλασσας.

Ας αφήσουμε τη θάλασσα και τον ήλιο να μας οδηγήσουν, σε έναν κόσμο γεμάτο με χαρά και ανεξάντλητη ομορφιά. Ας απολαύσουμε κάθε στιγμή και να ζήσουμε γεμάτοι πάθος, στον αιώνιο χορό του καλοκαιριού, ανάμεσα σε θάλασσα και ήλιο.

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα