Το Αόρατο Νήμα καλωσορίζει τους αναγνώστες

Γράφτηκε από την

Την Παρασκευή 30 Μαρτιου και ώρα 19.30, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συγγραφικού έργου "Αόρατο νήμα" της αγαπημένης συγγραφέως, κυρίας Ευαγγελίας Ευσταθίου από τις Εκδόσεις Λιβάνη, στο καφέ Merlin του ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής του Β.Μ Θεοχαράκη έναντι της Βουλής των Ελλήνων.

Κατα την διαρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στην λογοτεχνική πορεία της συγγραφέως και την προσφορά της στον πολιτισμό μιας κι αριθμά 12 βιβλία στο ενεργητικό της. Ακολούθησε παρουσίαση της πλοκής του νέου βιβλίου, ανάπτυξη της  ψυχοσύνθεσης των χαρακτήρων κι παράθεση της σύλληψης της κεντρικής ιδέας αλλά  και  τα σταδια υλοποίησης  του βιβλίου. Κεράσματα,φιλική συζήτηση και οι αφιερώσεις της συγγραφέως κατα την υπογραφή του "Αόρατου Νήματος" έκλεισαν την βραδυά με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη των αναγνωστών.

 

Για το βιβλίο μίλησαν

 η  Μαρία Κουλούρη, blogger Vivlia4u

η Μάνια Ζούση, δημοσιογράφος

και φυσικά η συγγραφέας Ευαγγελία Ευσταθίου.

 

aorato_nima-eystathiou (Αντιγραφή)
aoranto_nima-eystathiou2 (Αντιγραφή)
eystathiou-aorato_nima1 (Αντιγραφή)
estathiou-aorato_nima2 (Αντιγραφή)
EYSTATHIOU_AORATO_NIMA (Αντιγραφή)
EYSTATHIOU_AORATO_NIMA4 (Αντιγραφή)
EYSTATHIOU-AORAONIMA (Αντιγραφή)
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7

Μια γευση για το "Αόρατο Νήμα"

Ένας άντρας μυστήριο…. ο Στεφάν Ντομπρίν, η τέλεια φονική μηχανή διψά για εκδίκηση.

Η Ζάνα Λυμπέρη, ο λάθος άνθρωπος τη λάθος στιγμή …..

Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται αναζητώντας την λύτρωση.

Θύτης και θύμα,οι ρόλοι τους εναλλάσσονται πάνω στο αόρατο νήμα που συνδέει τη ζωή με τον θάνατο, το φως με το σκοτάδι, την παράνοια με τη λογική, το μίσος με την αγάπη

Διαβάστε περισσότερα.

.

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα