Ανοιξιάτικα αρώματα και φαγητά ...

| Μερίδες | 4 | 
| Χρόνος Προετοιμασίας | 15 λεπτά | 
| Χρόνος Μαγειρέματος | 8 - 10 λεπτά | 
Υλικά
- 1 φλυτζάνι ρύζι για πιλάφι
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 5 σπαράγκια μικρά ψιλοκομμένα
- 1 καρότο μεγάλο ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζάνι ντομάτα στο μπλέντερ
- 1 φλυντζάνι ζεστό νερό
- 1 κύβο ζωμό κότας
Εκτέλεση
Πλένουμε το ρύζι πολύ καλά με ζεστό νερό. Βάζουμε στη χύτρα το βούτυρο και μόλις λιώσει σωτάρουμε το ζαμπόν, μετά το κρεμμύδι, το ρύζι, τα σπαράγγια, το καρότο (περίπου 5 λεπτά όλα μαζί).
Ρίχνουμε το νερό, τον κύβο και κλείνουμε τη χύτρα και το αφήνουμε να βράσει για 8 με 10 λεπτά (ο χρόνος μαγειρέματος ξεκινά μόλις σηκωθεί η βαλβίδα)
 
        
 
						