Αγάπη είναι στιγμές... printerest

Η αγάπη είναι μια ανεξήγητη δύναμη, που ανθίζει στις καρδιές και αναζωογονεί τις ψυχές. Είναι το φως που λάμπει στο σκοτάδι, η αγκαλιά που ζεσταίνει, ο οδηγός μας στο δρόμο της ευτυχίας.

Στην αγάπη βρίσκουμε επικοινωνία και συνδεσιμότητα, μια αίσθηση του να ανήκουμε σε κάτι μεγαλύτερο. Δίνουμε απλόχερα από την καρδιά μας, και λαμβάνουμε ανταπόκριση που θρέφει την ψυχή μας.

Η αγάπη είναι στιγμές απόλυτης ευφορίας, όταν ο χρόνος σταματά και ο κόσμος περιστρέφεται γύρω μας. Είναι το πιο αληθινό αίσθημα που μπορούμε να γνωρίσουμε, μια ενέργεια που διαπερνά κάθε ίνα της ύπαρξής μας.

Στην αγάπη βρίσκουμε δύναμη να συγχωρούμε, να στηρίζουμε και να δίνουμε ελπίδα. Είναι η αντίδοτο για τον πόνο και τον προβληματισμό, μια πανίσχυρη δύναμη που μεταμορφώνει τη ζωή μας.

Ας αγαπάμε αληθινά και αφοσιωμένα, με ανοιχτές καρδιές και ανεπιφύλακτα. Ας ανατρέπουμε τα όρια της αγάπης καθημερινά, γιατί η αγάπη είναι η ουσία που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα