Χαρά printerest Menghui Huang

Η χαρά, αυτή η ακαταμάχητη αίσθηση, που ανθίζει στην καρδιά και πλημμυρίζει την ψυχή. Είναι η φωτεινή λάμψη που ανατέλλει στα μάτια μας, και μας κάνει να αισθανόμαστε ζωντανοί και ελεύθεροι.

Η χαρά είναι η μελωδία που χορεύει στην καρδιά μας, ένας ρυθμός που μας παρασύρει σε χαρούμενες στιγμές. Είναι η αίσθηση της ευωδιάς ενός ανθισμένου κήπου,ή ο ήχος των γέλιων που γεμίζει τον αέρα.

Στην χαρά βρίσκουμε την απόλυτη ελευθερία, αφού κρατάμε μόνο τις ακατάλυτες στιγμές. Ανοίγουμε τα φτερά μας και πετάμε ψηλά, αισθανόμαστε τον κόσμο να μας χαιρετά.

Η χαρά είναι η ενέργεια που μας κινεί προς τα εμπρός, μας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Είναι η σπίθα που ανάβει το πάθος μας για τη ζωή, και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

Ας ανοίξουμε την αγκαλιά μας στη χαρά, ας την χαρίσουμε σε κάθε άνθρωπο που συναντούμε. Ας διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας ακέραιη και φωτεινή, γιατί η χαρά είναι η ζωή που ανθίζει μέσα μας.

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα