Πίστη The Beginning - Anna Miarczynska

Η πίστη είναι ένα φως που αναβοσβήνει μέσα μας, ένας οδηγός που μας καθοδηγεί στις δύσκολες στιγμές. Είναι η βεβαιότητα που καλλιεργείται στην ψυχή μας, που μας δίνει δύναμη και ελπίδα για το αύριο.

Στις πιο σκοτεινές στιγμές, η πίστη μας στηρίζει, μας υψώνει πάνω από τους φόβους και τις αμφιβολίες. Με αγκαλιάζει με την αίσθηση ότι δεν είμαι μόνος, πως υπάρχει μια αόρατη δύναμη που με προστατεύει.

Η πίστη είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο, μια προσπάθεια να κατανοήσουμε το ανεξήγητο. Αναπτύσσεται μέσα από τις δοκιμασίες και τις αντιξοότητες, και μας επιτρέπει να βλέπουμε πέρα από τα προφανή.

Η πίστη μας συνδέει με κάτι μεγαλύτερο από εμάς, με μια δύναμη που υπερβαίνει τα όρια της ανθρώπινης φύσης. Είναι η αναγνώριση της ύπαρξης ενός πνεύματος που κυριαρχεί, που δίνει νόημα και σκοπό στην πορεία μας στον κόσμο.

Με πίστη περπατούμε μπροστά, παρά τις αβεβαιότητες, με τη βεβαιότητα ότι θα βρούμε τον δρόμο μας. Η πίστη είναι η πύλη προς την ελευθερία και την αλήθεια, Ένας θησαυρός που βρίσκεται μέσα στις καρδιές μας.

Ας κρατάμε την πίστη μας ζωντανή και λαμπρή, Ας την αναπτύξουμε και την τρέφουμε με αγάπη. Γιατί στην πίστη βρίσκουμε την εσωτερική μας δύναμη, Και η ψυχή μας αναζωογονείται με ατελείωτη ελπίδα.

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα