Ακολουθήστε μας στο Κυνήγι της Mάγισσας

Γράφτηκε από την

To  Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 6.μμ πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Αίτιον, η  παρουσίαση του συγγραφικού έργου «Το Κυνήγι της Μάγισσας»  της συγγραφέως Χριστίνας Μιχελάκη από τις Εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής.

Φίλοι αναγνώστες, λάτρεις της φανταστικής λογοτεχνίας μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε δεόντως από τα βάθη της καρδιάς μας.

Στην εκδήλωση προλόγισε ο εκδότης, κύριος  Αχιλλέας Τριαντόγλου εισάγοντας στην φιλοσοφία αλλά και τα λογοτεχνικά βήματα των Εκδόσεων Ελκυστής στην αγορά του βιβλίου.

Mαζι με την Χριστίνα Μιχελάκη και σε συνεργασία με την Νεκταρία Μαρκάκη, συγγραφέα και αρθρογράφο του lovetheheartbeat.blogspot.com  παρουσιάσαμε μέσα από την αναγνωστική διαισθητική ματιά μας, τόσο την πλοκή όσο κι  την εμβάθυνση στον ψυχισμό των πρωταγωνιστών, της Αλίνα κι του Στέφαν. Επίσης την συμβολή των τεχνασμάτων της μαγείας όπως και τα μηνύματα που διαπραγματεύεται το βιβλίο.

 

Θα χαρούμε να τα ανακαλύψετε παρακολουθώντας βίντεο αποσπάσματα από την παρουσίαση  του βιβλίου.

Το κυνήγι της Μάγισσας.

 

Συγχαρητήρια Χριστίνα, καλοτάξιδο το βιβλίο και πάντα επιτυχίες.

Σε ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανες να σε συντροφέψουμε στο ντεμπούτο  του δευτέρου συγγραφικού πονήματος και να διεισδύσουμε στον μαγικό κόσμο της Αλίνα.

Εκδόσεις  Ελκυστής, ευχόμαστε πολλά νέα συγγραφικά ταξίδια κι να τα λατρέψει το αναγνωστικό κοινό.

 

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα