Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη στον Άγcliffdivingιο Νικόλαο Κρήτης το απόλυτο αθλητικό event, το οποίο το περιμένουν οι κάτοικοι του τόπου με ανυπομονησία κάθε καλοκαίρι, το Cliff Diving.

Στην όμορφη λίμνη της Βουλισμένης αθλητές από όλο τον κόσμο,  διακεκριμένοι στο άθλημα της κατάδυσης, πρόσφεραν στιγμές γεμάτες ένταση, αδρεναλίνη και συγκίνηση. Ο κόσμος του Αγίου Νικολάου και οι τουρίστες είχαν για άλλη μία χρονιά την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αθλητικό και καλλιτεχνικό υπερθέαμα, το οποίο έδειξε τον ζήλο και το πάθος του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), σε συνεργασία με την Infinite Drop High Diving και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, για σωστά οργανωμένες εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάδειξη του τόπου.

Η αδρεναλίνη έπιασε κόκκινο στις 29 και 30 Ιουνίου (Σάββατο – Κυριακή) στον διαγωνισμό καταδύσεων, με το επίπεδο δυσκολίας να ανεβαίνει συνεχώς και οι βαθμολογικές ανατροπές να προκαλούν εκπλήξεις στους χιλιάδες θεατές, που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις προσπάθειες των αθλητών.

Οι 19 αθλητές, που ήρθαν από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως τη Βρετανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Βραζιλία, την Ελβετία, την Αμερική, την Ισπανία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο, την Αυστραλία, την Δανία και την Ρουμανία, έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και έκαναν μοναδικές βουτιές από τον 20 μέτρων βατήρα.

Παρουσιαστής της φετινής διοργάνωσης ήταν ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης. Ενώ για άλλη μία χρονιά παραβρέθηκε ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις το 2004, Νίκος Συρανίδης, μέλος της Διεθνούς Κρητικής Επιτροπής. Δίπλα τους, ακούραστοι και εγγυητές της επιτυχίες, οι δεκάδες εθελοντές, οι οποίοι πρόσφεραν την βοήθειά τους τοποθετημένοι σε διάφορα πόστα, ανάλογα με τις ανάγκες της οργάνωσης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του. Και φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τους χορηγούς της διοργάνωσης, οι οποίοι συνέβαλαν λειτουργικά και όχι μόνο στη διοργάνωση.

Όμως, δεν ήταν μόνο το αθλητικό κομμάτι που μάγεψε τους θεατές, αλλά και το καλλιτεχνικό σόου, με μουσικά διαλλείματα, χορευτικά προγράμματα, κατά τη διάρκεια των αγώνων και φυσικά το βραδινό σόου καταδύσεων εκτός διαγωνισμού. Ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που μάγεψε όλους και έφερε την υπογραφή του Πέτρου Κούρτη, του τυμπανιστή της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

Το αθλητικό – πολιτιστικό event «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019» έριξε αυλαία με τις καλύτερες των εντυπώσεων και την υπόσχεση για μεγαλύτερες συγκινήσεις την επόμενη χρονιά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο 

http://www.agiosnikolaoscliffdiving.gr/

Χρυσή-Σίσυ Αγγελίδου

Από Κομοτηνή και Καλαμάτα, κατέληξα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, μετανάστρια του έρωτα. Λατρεύω τα ταξίδια και έχω γυρίσει σε πολλά - πολλά μέρη. Αλλά πάνω από όλα λατρεύω τα ταξίδια της ψυχής! Και έχω κάνει πολλά! Μέσα από την μοναδική, παντοτινή, ανεκτίμητη αγάπη για τα βιβλία. Αυτή την αγάπη -και όχι μόνο- θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα