Γνωρίστε τους Μικρούς Θεούς της Αρετής Καμπίτση

Γράφτηκε από την

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 7μ.μ πραγματοποιήθηκε στο Cotton Club η παρουσίαση του έργου "Μικροί Θεοί" της συγγραφέως, κυρίας Αρετής Καμπίτση από τις εκδόσεις Πνοή.

Προλόγισε η συγγραφέας και εκδότρια της Πνοής, κυρία Κάκια Ξύδη ενώ την συγγραφέα πλαισίωσαν οι κυρίες: Εύα Νάτση, blogger δημιουργός της ομάδας  το "Βιβλίο της παρέας" και η ηθοποιός Ήριννα Κεραμίδα.

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία με ποικίλες συναισθηματικές αποκλίσεις!

Η αληθινή εξομολόγηση ατόμων που εμπλέκονται στα δίχτυα της μοίρας, των στερεοτύπων και στα απολυταρχικά δεσμά της θρησκείας. Με όπλο την γνώση, την φιλία κι το θάρρος ως αρωγούς  σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας αλλά κι προσπάθειας πραγματοποίησης προσωπικών στόχων μπρος τα εμπόδια κι τις δυσκολίες.

Η εξιστόρηση της ζωής του Άχμαντ συναντά τα ψήγματα των ακτινοβόλων ονείρων της Ναντίρα. Η άρνηση των επιθυμιών του Μοχάμεντ μπρος την λαχτάρα ικανοποίησης των ανθρώπινων παθών ισορροπεί με την υπόταξη της Σιρούμ μπρος τους απαράβατους κανόνες.

Μάτια που καίνε, κρύβουν μυστικά και αποκαλύπτουν μεγάλες αλήθειες...

Καλοτάξιδο κι πάντα επιτυχίες!

MIKROI THEOI1

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση.

 Για τους αναγνώστες:

Η Αρετή Καμπίτση γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και ζει τα τελευταία είκοσι χρόνια στα Χανιά. Σπούδασε Επιστήμες του Ανθρώπου και Λογοτεχνία στο Τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του ΕΑΠ και αρθρογραφεί σε λογοτεχνικά περιοδικά. Δύο διηγήματά της έχουν γίνει ταινίες μικρού μήκους. Οι «Μικροί θεοί» είναι το πρώτο της βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα