Σκοτεινές Ιστορίες Χριστουγέννων - Κωνσταντίνος Παλίλης

Γράφτηκε από την

vivlio xristougenna skoteines xristougenniatikes istories ekdoseis pigi 1 510x765Η αγαπημένη γιορτή σχεδόν όλων των ανθρώπων; Τα Χριστούγεννα! Οι δρόμοι στολισμένοι, δέντρα στολισμένα, βιτρίνες, γλυκά, χρώματα παντού. Και φυσικά δώρα, γέλια και αγάπη! Πολύ αγάπη! Ο κόσμος πλημμυρίζει από αγάπη προς τον πλησίον του … Όμως, υπάρχει και η άλλη όψη! Η σκοτεινή. Η άλλη πλευρά της ζωής, που δεν την αισθανόμαστε. Πνεύματα, ψυχές που έχασαν την ζωή βίαια και ζητούν δικαίωση, δαίμονες που προσπαθούν να σου κλέψουν την ψυχή.

Τελικά, οι σκιές στον τοίχο είναι από τα λαμπάκια του δέντρου; Ο άγιος Βασίλης κουβαλάει δώρα; Και τι είναι αυτά τα περίεργα πράγματα που κρέμονται από τα κλαδιά του δέντρου; Τι περίεργα στολίδια, αλήθεια! Η μήπως δεν είναι στολίδια;

Αυτές οι ανατριχιαστικές ερωτήσεις και άλλες πολλές θα σε βάλουν σε τρομακτικές σκέψεις, καθώς θα διαβάζεις τις Τρομακτικές Ιστορίες Χριστουγέννων του Κωνσταντίνου Παλίλη.

Οι ιστορίες του σε καθηλώνουν. Η γραφή του, απλή και χωρίς περιττές περιγραφές και χρήση λέξεων «εντυπωσιασμού», σου προσφέρει ακριβώς αυτό που πρέπει. Τον φόβο και την ανατριχίλα.  Κάθε μία ιστορία σε οδηγεί όλο και πιο κοντά στον φόβο. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κάποιος είναι δίπλα σου, να κοιτάς καχύποπτα δεξιά και αριστερά και να τρομάζεις με τον παραμικρό ήχο. Κάθε μία ιστορία έχει τον δικό της τρόμο. Κάθε μία ιστορία σε ταξιδεύει σε διαφορετικά, σκοτεινά μονοπάτια.

Απολαύστε τα !!!

«Ένα βιβλίο που θα σε κάνει να δεις τα Χριστούγεννα … από την ανάποδη!» (οπισθόφυλλο).

Χρυσή-Σίσυ Αγγελίδου

Από Κομοτηνή και Καλαμάτα, κατέληξα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, μετανάστρια του έρωτα. Λατρεύω τα ταξίδια και έχω γυρίσει σε πολλά - πολλά μέρη. Αλλά πάνω από όλα λατρεύω τα ταξίδια της ψυχής! Και έχω κάνει πολλά! Μέσα από την μοναδική, παντοτινή, ανεκτίμητη αγάπη για τα βιβλία. Αυτή την αγάπη -και όχι μόνο- θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα