karpouzotiganitesΈνα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο γλυκάκι για όλους εμάς τους λάτρες του καρπουζιού. Να τι θα χρειαστούμε:

Υλικά

2 φλυτζάνια πολτό καρπούζι

1 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 φλυτζάνι λάδι

Μισό φλυτζάνι μέλι

Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το καρπούζι. Ανακατεύουμε τον πολτό του καρπουζιού με το αλεύρι και το αλάτι. Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι για να κάψει. Ρίχνουμε κουταλιές από τον χυλό του καρπουζιού και τον τηγανίζουμε. Πριν σερβίρουμε τις τηγανίτες μας, τις περιχύνουμε με το μέλι και λίγο κανέλα.

Χριστίνα Μιχελάκη

Ονομάζομαι Χριστίνα, όπως πολύ καλά βλέπετε και ζω στο όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι σύζυγος και χαζομαμά. Αγαπάω πολύ την λογοτεχνία για αυτό όπου σταθώ και όπου βρεθώ, είμαι με ένα βιβλίο στο χέρι. Μην με ρωτήσετε ποιος είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας γιατί είναι πολλοί! Ως αθεράπευτη ονειροπόλα, πολλές φορές οι ιστορίες που παλεύουν μέσα στο κεφάλι μου με συνεπαίρνουν. Γι΄ αυτό και γω της γράφω δίνοντας τους πλήρη ελευθερία. Το πρώτο μου βιβλίο έχει τίτλο Τα Αστέρια Του Πεπρωμένου, ενώ άλλες συμμετοχές μου μπορείτε να βρείτε στις ανθολογίες, Το ξύπνημα, Σκοτάδι, Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI,που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Συμπαντικές διαδρομές, αλλά και στο site thebluez.gr.

Διαβάστε περισσότερα