Πίνοντας καφέ "παρέα" με τους μεγάλους του Ελληνικού Θεάτρου ... Foyer Cafe Bistrot

Γράφτηκε από την

kafe.theatro.peiraia (1)Με vintage διάθεση, πιστό στη νεοκλασική αρχιτεκτονική του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το νέο cafe στο ισόγειο του Θεάτρου, μας υπόσχεται όμορφες, ρομαντικές, χαλαρωτικές στιγμές, πλυμυρισμένς με τη νοσταλγία του θεάτρου και τη γαλλική φινέτσα. 

To Foyer Cafe Bistrot, ένα επιχείρημα των Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλου και Γιώργου Νικολάου, συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την ποιότητα. Και πάντα με φόντο τη νοσταλγία και τις σκέψεις που σε κατακλίζουν καθώς αναλογίζεσαι την ιστορία 120 χρόνων που "βαραίνει " το κτήριο.

Ο εντυπωσιακός πολυέλαιος, οι παλιές καρέκλες του θεάτρου, οι φωτογραφίες σημαντικών ανθρώπων του Θεάτρου, το κλασσικό πιάνο, καθώς και διάφορα άλλα έπιπλα, σε μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή.

Κάθεσαι στην πολυθρόνα, απολαμβάνεις τον καφέ σου, ή κάποιο από τα τόσα ξεχωριστά πιάτα που προσφέρει το bistrot και το βλέμμα σου πέφτει στο κινητό σου, και νοιώθεις πόσο παράταιρο είναι με το όλο κλίμα. Η απαλή μουσική, η ηρεμία του χώρου και η διακόσμηση, σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, δημιουργικές ώρες συζήτησης με την παρέα σου και πνευματική ξεκούραση.   

Συνδέοντας τις μνήμες του παρελθόντος με το παρόν, μέσα σε έναν ιδιαίτερο χώρο, το Foyer Cafe Bistrot είναι μια ευχάριστη νότα μέσα στον πολύβουο Πειραιά. "Παρέα" με σπουδαίους Έλληνες σκηνοθέτες, όπως τον Δημήτρη Ροντήρη και τον Κάρολο Κουν, αλλά και σημαντικούς ηθοποιούς, όπως τον Αιμίλιο Βεάκη, την Κατίνα Παξινού και τον Μάνο Κατράκη (και άλλους πολλούς) πρόσφερε στον εαυτό σου μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ.

Foyer Café Bistrot

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32

Λειτουργεί καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ
και κατά τη διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Χρυσή-Σίσυ Αγγελίδου

Από Κομοτηνή και Καλαμάτα, κατέληξα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, μετανάστρια του έρωτα. Λατρεύω τα ταξίδια και έχω γυρίσει σε πολλά - πολλά μέρη. Αλλά πάνω από όλα λατρεύω τα ταξίδια της ψυχής! Και έχω κάνει πολλά! Μέσα από την μοναδική, παντοτινή, ανεκτίμητη αγάπη για τα βιβλία. Αυτή την αγάπη -και όχι μόνο- θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα